Finns det något som slår en tidig morgonjogg med jycken längs någon av Norrköpings härliga promenader? Det enda möjliga skulle kanske vara att stanna inne på soffan istället med ens favoritserie och en varmt spinnande katt på bröstet. Vi människor är djurens trygghetspunkter, och därför måste vi hålla oss uppdaterade så att vi har koll när olyckan väl är framme. Hur många veterinärer finns det i Norrköping?

Många kvalificerade veterinärer att välja bland

Om du slår upp i telefonboken eller på en informationssajt, kan du snart se att du har ett helt gäng att välja bland. Du kan säkert upptäcka fler om du väljer att promenera runt i ditt närområde. Ser du ordet veterinär så kan du vara lugn – din ögonsten är i goda händer. Det är nämligen så att just veterinär är en skyddad yrkestitel, vilket innebär att enbart de kvalificerade har rätt att lagligen kalla sig för det.

Hur många veterinärer finns det i Norrköping?

Välj den veterinär som passar just dig

Ja, exakt hur många veterinärer finns det då att tillstå i Norrköping? Mängden praktiserande legitimerade veterinärer varierar från år till år. I dagsläget finns det hela sjutton kliniker i Norrköping dit du kan vända dig när ditt husdjur behöver vård och omsorg. Vilken klinik som passar just dig och din vän avgör du själv. Kanske är den den som ligger närmast ert hem, eller den som erbjuder drop-in. Sök efter dina personliga preferenser – du kan helt enkelt välja och vraka bland Norrköpings sjutton legitimerade veterinärkliniker.